RM28.00 RM30.00
Arkitek Jalanan oleh Teme Abdullah
Price RM28.00 RM30.00
Brand Iman Publication
Size (L x W x H) 18 cm x 18 cm x 2 cm
Reward Points 30
Points Needed 3000
Availability In Stock
Shipping Fee
Quantity
Description
Highlight

To be honest, aku dah bosan dah dengar orang cakap ' belajarlah kerana Allah' setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...

Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam.
Yalah, orang picisan macam aku ni mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.

Format: Paperback
ISBN: 9789832423430
Penulis: Teme Abdullah
Tahun Terbit: April 2017
Jumlah Muka Surat: 331

====================

To be honest, aku dah bosan dah dengar orang cakap ' belajarlah kerana Allah' setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...

Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam.
Yalah, orang picisan macam aku ni mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.

Tapi sebenarnya kan...
Aku tak pernah faham pun maksud 'belajar kerana Allah' tu.